100 deltakerpar er i gang!


100 par (200 personer) fordelt på fem land er nå aktive deltakere i Homeside, vår studie om demens, musikk, lesing. Vi feirer denne milepæla. Samtidig bretter vi opp ermene og gjør oss klare til å rekruttere 400 par (800 personer) til, som er målet.

Vil du være med? Kjenner du noen? Deltar du i pårørendegrupper, i demensforeninger og andre arrangement, så tips gjerne folk om Homeside-prosjektet.

Kontakt oss på homeside@nmh.no eller ring/sms på 455 15 766.
Du kan også fylle ut vårt kontaktskjema.

Etter dagens møte med prosjektledere fra Australia, Storbritannia, Polen, Tyskland og Norge, kan vi fortelle at alle personer som deltar – i alle land – setter stor pris på å være med. De sier det gir både glede og mening. Kontakten med oss er også viktig, sier de. Og, at: I disse koronatider, når mange er mer isolerte enn de ellers er, er Homeside blitt spesielt viktig for dem. Vi ønsker derfor nye deltakere hjertelig velkommen!


“Dette er givende!” (deltaker)

“Jeg skal innrømme at jeg var litt skeptisk i starten til å ta på meg noe ekstra, fordi jeg var så sliten..., men dette gir jo mer energi... Tenk; i dag danset vi!” (deltaker)

“Vi blir så glade over å ha denne kontakten med dere - og så er det fint å få gode og enkle tips.” (deltaker)

Prosjektledere i Tyskland, Polen, Australia, Storbritannia og Norge.

Prosjektledere i Tyskland, Polen, Australia, Storbritannia og Norge.

NorwayKjersti Johansson2020