Samarbeid med Kinn kommune

Kinn kommune bistår Homeside-prosjektet med rekruttering av deltakere. Kommunen fungerer som et mellomledd mellom potensielle deltakere og forskerne i Homeside. Flere har allerede meldt sin interesse via musikkterapeut i kommunen Benjamin Mellingen Thuen. Også demenskoordinator Linda Blålid Lågeide (bilde under fra Fjordenes Tidende) er kontaktperson og beboere i kommunen kan melde sin interesse til henne eller til hjemmetjenestene.

 

Fjordenes Tidende har i den anledning publisert en flott sak om Homeside-prosjektet og samarbeidet med Kinn.

Les artikkelen på Fjordenes Tidene (bak betalingsmur).

Skjermbilde 2021-05-25 kl. 23.04.36.png
 

Takk til Kinn kommune som bistår rekrutteringen til demensforskningen i Homeside – og dermed også den hjemmebaserte demensomsorgen nå og i fremtiden – på en forbilledlig måte! Kanskje det er flere etater eller demenskoordinatorer som vil bistå oss? Våre rekrutteringshjelpere sier at det er ekstra hyggelig å invitere med deltakere til et prosjekt som Homeside, fordi studien tilbyr så fine aktiviteter (musikk, lesing) med god støtte fra kvalifiserte terapeuter. Ta kontakt om du vil hjelpe oss med rekrutteringen.

Er du interessert i å delta eller vil vite mer er du også hjertelig velkommen til å ta kontakt. Det er helt uforpliktende å kontakte oss! Trykk på knappen for å melde din interesse eller ring/meld oss på telefon 455 15 766 eller e-post homeside@nmh.no